Jotkut varmaan muistavatkin, kun kirjoitin muutama kuukausi sitten juoksemisesta ja keräsin juoksutiimiä Naisten Kymppi -tapahtumaan. Sainkin mukavasti innokkaita viestejä, joissa ilmoitettiin lähtevän mukaan tiimiin, ja lopulta meitä kerääntyikin yhteensä 15 henkinen porukka, jonka voimin juostaan muutaman viikon päästä kyseinen lenkki yhdessä. Mainitsin tuolloin myös yhteistreenistä, joka järjestettäisiin ennen itse tapahtumaa. Sen järkkääminen oli täysin mun vastuulla ja tiesin alusta lähtien, etä haluaisin tehdä siitä erityisen.

Eilen tuo kyseinen yhteistreeni sitten koitti.

Kokoonnuttiin mun työpaikalle, Fuell Studiolle, heti aamusta ja vedettiin perusteellisten alkulämmittelyjen jälkeen kuuden liikkeen HIIT -treeni pareittain. Kaikilla oli tosi kova tsemppi päällä, ja vaikka treeni olikin rankka, ei ilmassa ollut suorittamista, vaan enemmänkin juuri sitä yhdessä tekemisen meininkiä. Jengi kannusti pariaan ja tsemppasi hienosti kierros kierrokselta.

Treenin jälkeen tehtiin vielä pitkät, dynaamiset venyttelyt, jonka jälkeen sitten saatiin nauttia Roots Helsingin ihanasta aamupalasta: päärynä-minttu tuorepuurosta sekä porkkana, appelsiini, inkivääri mehusta. Juteltiin tulevasta tapahtumasta, päivän fiiliksistä ja ensi viikolla tulevista Euroviisuista (best :D), napsittiin yhteiskuvia ja fiilisteltiin upeaa aurinkoista säätä.

Kaikinpuolin ihan mahtava aamu, joka antoi lisäbuustia parin viikon päästä koittavalle Naisten Kymppi -tapahtumalle. Tapahtuma on tänä vuonna taas kaksipäiväinen, joista lauantaina 20.5 kuullaan luentoja ja pyöritään päivän kaikissa ohjelmanumeroissa hyvinvointiteeman ympärillä (mm. meikäläisen vetämän lihaskunto- ja liikkuvuus harjoituksen voimin), ja sitten sunnuntaina 21.5 juostaan itse Naisten Kymppi. Ihan mahtavaa olla mukana ensimmäistä kertaa sekä juoksemassa, että esiintymässä!

Kiitos vielä kaikille teille, jotka olitte eilen mukana treenaamassa ja viettämässä ihanaa aamua mun kanssa! Kiitos myös Naisten Kympille mahdollisuudesta kyseisen tempauksen järjestämiseen!

Ihanaa sunnuntai-iltaa<3

Laura