Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YSTÄVÄ MAAILMALTA

23.6.2017

Niin ihanat neljä päivää takana tämän kaunokaisen kanssa. Hyvää ruokaa, treeniä, yhdessä oloa, kotona chillailua, shoppailua, kahvila-aamiaisia ja Helsingissä käppäilyä.

Sain maanantai-iltana ihanan vieraan Norjasta saakka, kun vaihtariystäväni Julie tuli muutamaksi päiväksi meidän luokse tänne Helsinkiin. Ollaan viimeksi nähty tasan 2,5 vuotta sitten, kun hän oli viimeksi tällä ja sitä ennen vietettiin yhdessä vaihtovuotta New Yorkissa, jossa siis myös alunperin tutustuttiin.

On hassua, miten tuntui siltä, kuin oltaisiin viimeksi nähty vasta vähän aikaa sitten. Ihan samat jutut, yhtä tyhmät vitsit, samat kiinnostuksen kohteet, yhtä syvälliset keskustelut ja ihan yhtä hauskaa, kuin aina ennenkin. On suuri rikkaus, että on näinkin tärkeä ystävä toisessa maassa, ja vieläpä lisää hyviä ystäviä ympäri maailman. Vaikka olen monesti sanonut, kuinka vaihtovuosi oli yksi elämäni rankimmista kokemuksista, oli se myös ehdottomasti yksi parhaista – esimerkiksi juuri Julien kaltaisten ystävien vuoksi.

Nyt on kiva aloittaa juhannus hyvän mielen viikon jälkeen. Mä oon tällä kertaa vaan kaupungissa, sillä hektisen kevään (ja etenkin viime viikkojen) jälkeen ei tehnyt mieli lähteä yhtään mihinkään, saatika sitten bilettää. Tänään juhannusaattona on tiedossa äidin luona hengailua ja illemmalla ehkä ystävien näkemistä. Huomenna meinasin käydä aamusta juoksemassa Malminkartanon portaita ja illaksi ajan käymään moikkaamassa poikaystävää ja hänen kavereitaan yhdellä mökillä.

Ensi viikolla mä aloitankin sitten kauan odotetun kesäloman, kun otetaan poikaystävän kanssa nokka kohti Espanjan loma-asuntoa kahdeksi ja puoleksi viikoksi ensi torstaina! Ihanaa!

Kivaa viikonloppua ja juhannusta just sulle<3

Laura

saatat pitää myös

2 Comments

  • Reply Laura 23.6.2017 at 17:45

    Ihania kuvia! Vaihtokokemuksesta ystävät on kyllä ehdottomasti parasta, mitä mullakin on käteen jäänyt. Juuri eilen viimeksi juttelin vaihtokaverini kanssa, joka kiteytti homman hyvin: vaikka olisi kuinka paskaa ja vaikeita hetkiä vaihdossa, niin se kaikki tapahtuu ulkomailla kaukana mukavuusalueelta ja siksi on sellainen kokemus, joka on joka hetken arvonen. Varsinkin, kun sieltä mukaan tarttuu niin mahtavia tyyppejä! 🙂

    • Reply Laura 25.6.2017 at 12:43

      Nimenomaan, täysin samaa mieltä sun kanssa<3 On kyllä jotenkin vaan niin hienoa, että on ystäviä ympäri maailmaa, ja vielä, että niitä oikeesti näkeekin säännöllisesti, eikä vaan kerran kymmenessä vuodessa. Ihanaa, että sullakin on samoja fiiliksiä ja ystäviä muualla:)

    Leave a Reply