Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SMOOTHIEBOWL WORKSHOP / @vanelja & Juustoportti

9.2.2018

Onko Virpi Mikkonen a.k.a Vanelja teille tuttu? Jos ei, niin suosittelen tsekkaamaan tämän hyvää tekevän reseptiikon/ruokakirjailijan nettisivut ja Instagramin, sillä ne ovat aikamoista silmäkarkkia!

Virpi postailee kanaviinsa paljon herkullisia ruokakuvia ja reseptejä, joista ainakin itse olen aikanaan saanut (ja saan toki edelleen) todella paljon inspiraatiota terveellisempään ja hyvää tekevään kokkailuun.

IMG_8740
IMG_8747
IMG_8709
IMG_8750

Saatiin eilen viettää aamu tämän kyseisen supernaisen kanssa, kun Juustoportti järjesti yhdessä Virpi Mikkosen kanssa smoothiebowl -workshopin uudessa kasvisravintola Yes Yes Yes Helsingissä. Tapahtumassa lanseerattiin Juustoportin ja Myllärin yhteistyössä syntynyt uusi kaurajuoma, jota myöskin Virpi oli käyttänyt smoothiebowlien pohjana. Miljöö oli kyseiselle tapahtumalle kertakaikkiaan täydellinen vaaleanpunaisten penkkien, seinäkaakeleiden ja sydämenmuotoisen valopeilin ansiosta. Todellinen bloggaajan ja instagrammaajan unelmamesta :’D

Aamu alkoi Virpin lyhyellä puheenvuorolla omasta resepti- ja ruoka-ideologiastaan sekä introlla smoothiebowlien tekemiseen. Tunnistin Virpin puheesta paljon omia arvoja ja ajatuksia terveelliseen ja ravitsevaan ruokailuun liittyen, kuten kauneuden ja hyvien makujen yhdistämisen ruoassa. Rakastan leikitellä ruoan esillepanon kanssa ja kokeilla uusia juttuja, niin kuin esimerkiksi eilisessä workshopissa ensimmäistä kertaa kokeilemiani hedelmämuotteja! Muutenkin ruoka, joka on värikästä ja aseteltu lautaselle kauniisti tekee ainakin omalla kohdallani syömis-kokemuksesta aina astetta paremman.

IMG_8990
IMG_8777
IMG_8771-2
IMG_8785
IMG_8844

Allekirjoitan myös Virpin ohjeistamat ”hyvän smoothiebowlin kulmakivet”:

  • tekstuuri – smoothie ei saa olla liian löysää eikä liian tönkköä, tekstuuria tuovat esimerkiksi banaani, kaurahiutaleet ja avokado
  • jotakin makeaa – banaani ja marjat sopivat loistavasti bowleihin tuomaan makeutta
  • jotakin rouskuvaa – pehmeän ja makeahkon smoothiebowlin päälle sopii erinomaisesti rouskuva granola taikka esimerkiksi pähkinämuru
  • jotakin rasvaista – esimerkiksi pähkinävoi tekee raikkaasta ja kevyestä bowlista yhä täyteläisemmän
  • värit – punajuurijauhe tuo punaista väriä, spirulina vihreää, sininen spirulina sinistä, kurkuma keltaista jne. Käytä värejä oman mielen mukaan tuomaan annokseen lisää näyttävyyttä!
  • koristelu – käytä muotteja tai pallokauhaa esimerkiksi hedelmien leikkelyyn ja muotoiluun, hedelmä- & marjaviipaleet, kookoshiutaleet, siemenet/pähkinät, syötävät kukat/kasvit

IMG_8824
IMG_8798
IMG_8987
IMG_8797

Tässäpä siis näin perjantain kunniaksi iso satsi ihania kuvia eilisaamulta<3 Ihanaa alkavaa viikonloppua!

Laura

saatat pitää myös

2 Comments

  • Reply Kiira 18.2.2018 at 19:53

    Hei mainitsit yhdessä videossa syöväs lidlin soijapyöryköitä ja hummusta. 🙂 Minkä kanssa syöt näitä? Haluun vinkkejä!! 🙂
    Kiitos kivasta blogista.

    • Reply Laura 28.3.2018 at 19:05

      Moi! Syön usein salaatin tai uunissa paahdetun bataatin kanssa:) Kiitos sulle, ihana, että oot löytänyt tänne!

    Leave a Reply