Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUN OMA KOTITOIMISTO

9.8.2017

Olen nyt noin puolisen vuotta työskennellyt pääasiassa kotoa käsin. Jonkun verran on palavereita, tapaamisia tai kuvauskeikkoja jossakin muualla, mutta suurinosa ajasta arkisin kuluu kyllä kotona.

Monien hartioiden jumiutumisten ja takapuolen puutumisten jälkeen totesin jossakin vaiheessa, ettei ruokapöytämme ääressä ole kovinkaan ergonomista työskennellä. Jo tunnin hartiat lysyssä eteenpäin nojaamisen jälkeen, olo on todella nihkeä ja juminen. Sitten kun on päiviä, jolloin nojaan eteenpäin viidestä seitsemään tuntiin, ei lopputulos ole kovinkaan terveellinen.

Aloin haaveilemaan pienestä toimistonurkkauksesta, jonka rakentaisin tänne meille kotiin. Haluaisin siihen säädettävän sähköpöydän, muutaman kivan julisteen ja valoja. Se saisi olla mahdollisimman raikas ja inspiroiva, jotta siinä olisi mukava tehdä töitä.

IMG_7246

Ei mennyt kauaakaan, kun isäni laittoi sattumoisin viestiä, että heidän työpaikallaan seisoi yksi mallikappalepöytä ilman omistajaa. Iskä lupasi tuoda pöydän minulle ja asentaa sen, mikäli kelpuuttaisin mallin.

No tottakai kelpuutin! Tässä vaiheessa aloin jo olla niin tuskastunut työergonomiani suhteen, että lähes mikä tahansa säädettävä pöytä olisi kelvannut. Onneksi tämä yksilö oli kuitenkin kaiken lisäksi vielä todella hyvässä kunnossa: siisti, valkoinen ja siro.


Eilen pöytä sitten asennettiin meidän makkarin nurkkaan. Vaaterekki sai siirtyä tieltä ja muuttaa eteiseen takkitelineeksi. Sen tilalle nurkkaan syntyi minun oma pieni kotitoimistoni, johon olen jo nyt yhden vuorokauden sisällä rakastunut täysin.

Tässä on niin hyvä tehdä töitä, eikä hartioita jumita vieläkään, vaikka olen seisoskellut pöydän ääressä tänään lähes koko päivän. En voisi olla onnellisempi lopputuloksesta, vaikka somistus syntyikin eilen illalla aika hetken mielijohteesta. Ajatuksena olisi kuitenkin vielä lähitulevaisuudessa käydä hankkimassa jonkinlainen pinboard, johon voisi ripustella inspiraatiokuvia, motivaatiolauseita ja valokuvia työntekoa piristämään.

IMG_7250IMG_7257
IMG_7255Nyt on kuitenkin erittäin hyvä näin. Saattaa olla, ettei minua ihan hirmu herkällä saa täältä kotitoimistosta enää muualle työskentelemään.

Mitä te tykkäätte?

Laura

saatat pitää myös

8 Comments

 • Reply Linda K. 10.8.2017 at 07:59

  Onpa freesin näköinen työpiste! Ois kiva muutenkin lukea enemmän näitä kotijuttuja, teillä näyttäisi olevan tosi kiva sisustus kyllä!

  • Reply Laura 10.8.2017 at 09:34

   Oi kiitos! Mä niin rakastan tätä<3
   Joo, oon aatellu kuvata lähipäivinä videon täältä ja sit ottaa vähän lisää kuvia:)

 • Reply Saana 10.8.2017 at 10:56

  Todella raikkaan ja ihanan näköinen työpiste kyllä! <3

  • Reply Laura 15.8.2017 at 08:21

   Kiitos<3 Mä tykkään kyllä kans niin paljon!

 • Reply Tiinatuulia 13.8.2017 at 11:04

  Kaunis työpiste! Täällä ollaan myös lähdössä ihan pian Rautakauppaan, sillä meillä on ollut kotona miehen kanssa pitkään haaveena pitkä, yhteinen työpöytä kahdelle olohuoneeseen, koka pienessä kämpässä toimisi myös tv-tasona paremmin kuin entinen Ikean kulmatyöpöytä… Nyt peikut pystyyn että sopiva reilu parimetrinen taso ja tarpeeksi kantokykyiset saadaan vielä tänään ilman odottelua paikalle, niin tulisi pikkuisesta olohuoneestakin vihdoin siistimpi ja toimivampi ☺️

  • Reply Laura 15.8.2017 at 08:21

   Oi, kuulostaa ihanalta!! Toivotaan, että löytäisitte kivan pöydän – mullakin on haaveena, että ehkä seuraavassa (vähän isommassa) asunnossa meilläkin vois olla sellanen pitkä työpiste, missä mahduttais molemmat olemaan:)

 • Reply Roosa Mononen 13.8.2017 at 11:23

  Aivan superkivan näköinen!! Täytyisi itsekin viritellä samanlainen, nimenomaan säädettävä pöytä kotiin nyt kun opiskelutkin alkavat syksyllä! 🙂

  • Reply Laura 15.8.2017 at 08:22

   Kiito Roosa<3 Joo, ehdottomasti kannattaa, tää työpiste kyllä jotenki kasvattaa - ainakin omalla kohalla - myös motivaatiota työn tekemiseen kotona!

  Leave a Reply