Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

EKSTEMPOREE JUHANNUSREISSU

25.6.2017

Hassua, miten yksikin yö luonnonhelmassa, mökkimaisemissa, voi rentouttaa ja vapauttaa mieltä. Lähdettiin eilen ekstemporee idean pohjalta ystäväni Ellin kanssa ajelemaan mökille, jossa poikaystäväni ja joukko hänen ystäviään viettivät juhannusta. Kaupunkijuhannus oli ihan ookoo ja aattoiltana en kaivannutkaan muuta kuin sitä, mitä sain (lepoa, ruokaa ja unta), mutta jo seuraavana päivänä alkoi tuntumaan siltä, että juhannuksena kuuluisi olla mökillä. Niimpä lähdimme yhdeksi yöksi mökkeilemään.

Grillattiin lohta sekä herkkusieniä ja valmistettiin niiden kylkeen raikas salaatti. Hörpittiin lasilliset punaviiniä, uitiin, saunottiin ja istuttiin paljussa. Naurettiin, heitettiin tyhmää läppää ja tanssittiin vanhojen hittibiisien tahtiin.

Tämä viikko on ollut täynnä ystävien ja läheisten kanssa hengailua, ja se on tehnyt hyvää. Olen havahtunut monesti siihen, kuinka hyvä mulla on ollut olla. Niinkuin mökkireissullakin mielessäni totesin: nauraminen, luonto, ystävät ja hyvä ruoka kyllä tekevät ihmeitä.

Miten teidän juhannus meni? Ihanaa uutta viikkoa<3

Laura

saatat pitää myös

2 Comments

  • Reply Linda K. 26.6.2017 at 20:43

    Aah näyttääpä tosi hauskalta! Kivaa että pääsit vähän myös mökkeilemään, mun mielestä mökkijuhannukset rakkaiden ystävien kaa on ihan parasta. En oo tosin koskaan ollu kaupungissa jussina ni ei ole kyllä vertailukohtaa? Kerran tosin olin bulgariassa juhannuksen mut ei se ainakaan tuntunu yhtään juhannukselta.

    • Reply Laura 29.7.2017 at 13:00

      Vasta nyt huomasin tän kommentin Linda! Anteeks<3 Mutta joo, juhannus ei kyllä oo juhannus ilman mökkimiljöötä:')

    Leave a Reply