Tietoa mainostajalle ›

TEE SITÄ, MITÄ RAKASTAT

25.5.2017

Tiedättekö sen ensimmäisten kesäaamujen tunnun? Kun haistat ilmassa vihreyden, tunnet iholla lämmön ja kuljet ulkona paljain säärin. Katselet, kuinka lapsia kulkee kouluun reppu selässä ja muistat ne oman lapsuutesi viimeiset koulupäivät, kun perhosia oli vatsassa, koska ihan kohta oli kesäloma.

Edelleen tunnen tuon saman jännityksen, vaikka koulussa en enää samalla tavalla käykään. Kun kesä tuoksuu ilmassa ja käsillä ovat ne ensimmäiset lämpimät päivät, jolloin voi huoletta laittaa jalkaan shortsit ja lähteä ulos ilman takkia, kroppassani kihelmöi. Olen yhtäkkiä onnellisempi.

Sellaiselta tuntuu nyt. Vaikka viime viikot ovatkin olleet täyttä hulabaloota, olen kaiken sen pienen väsymyksen ja kiireen keskellä kuitenkin onnellinen. Tunnen olevani elossa. Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä paljon kivoja juttuja arjessani, vaikka ne joskus tarkoittaisivatkin kaksitoistatuntisia päiviä.

Sain muutama päivä sitten viestin, jossa kerrottiin, että minulle on saapunut yllätyspaketti. Eilen hain tuon paketin ja se oli Urtekramilta. Paketin ajatuksena oli kiittää minua tuotteiden aktiivisesta käytöstä ja ylipäätään siitä, mitä teen.

Vaikka oli mukava saada tuoteuutuuksia kokeiluun, ei itse materia ollut paketin saamisessa se juttu, vaan nimenomaan ajatus lahjan takana. Melkein kyyneleet nousivat silmiin, kun avasin ratikassa pakettikortin, jossa minua kiitettiin siitä, mitä olen tehnyt.

Joskus tuollainen pieni asia voi olla maailman suurin. Kotiin saavuttuani laitoin paketin mukana tulleen upean kukkakimpun maljakkoon ikkunalaudalle ja ihastelin sitä ainakin varttitunnin verran. Se sai minut hetkeksi pysähtymään.

Tuntuu hyvältä saada kiitosta siitä, mitä oman blogin, videoiden ja sosiaalisen median välityksellä tekee. Vaikka tiedän, että ruudun toisella puolella on paljon samanhenkisiä ja ihania ihmisiä, jotka ehkä saavat sisällöstäni omaan elämäänsä jotain, sitä aika usein kuitenkin tuntee olevansa yksin sen kanssa, mitä puhuu tai kirjoittaa. Siksi kaikki kommentit, viestit ja tällaiset pienet merkit siitä, että joku on ajatellut sinua, tuntuvat tosi hyviltä. Etenkin juuri omanlaiseni arjen keskellä, missä teen paljon asioita yksin.

On jotenkin niin uskomatonta, että muutama vuosi sitten tähän aikaan tein vielä työtä, joka oli pelkästään työtä, eikä se antanut minulle mitään. Nyt istun tässä, kotona ruokapöydän ääressä, sellaisen arjen keskellä, josta joskus osasin vain unelmoida.

Joten pyydän, että uskot, kun sanon: kaikki on mahdollista. Elä sellaista elämää, josta nautit ja tee sitä, mitä rakastat. Vähät välittämättä, mitä muut siitä ajattelevat.

Kaunista päivää<3

Laura

saatat pitää myös

14 Comments

 • Reply SofiaEmilia 25.5.2017 at 11:12

  Aivan ihana kirjoitus <3 Luen sun blogia vasta nyt ensimmäistä kertaa, mutta rakastuin kertaheitolla. Kuinka joku voikaan olla noin positiivinen ja luoda hyvää mieltä omalla positiivisella asenteellaan, ihana <3

  Todella upeita ja onnistuneita kuvia 🙂 mukavaa loppuviikkoa sulle!

  • Reply Laura 27.5.2017 at 09:50

   Wau, kiitos Sofia<3 Tuntuu niin hyvältä kuulla, että sä saat tästä energiaa ja hyvää mieltä - se merkitsee mulle tosi paljon :') Samoin sulle, ihanaa viikonloppua!

 • Reply Tiinatuulia 25.5.2017 at 12:18

  Ihana tunne kun löytää ja saavuttaa sen oman juttunsa, ihan huippua 🙂 Ja mikä parasta sun jutusta saadaan me muutkin niin paljon hyvää fiilistä, kiitos siitä <3

  • Reply Laura 27.5.2017 at 09:50

   Kiitos Tiina, ihanasti sanottu<3 Toivottavasti sä voit jo paremmin:)

 • Reply Iris 25.5.2017 at 23:11

  Moikka, ihana että oot löytänyt sun jutun ja uskaltanut tehdä töitä sen eteen. Unelmoin itse omasta blogista ja mahdollisesti muistakin some-kanavista, mutta pelottaa etten olisi siinä ”tarpeeksi hyvä”. Osaisitko antaa neuvoja suht aloittelevalle bloggaajalle siihen, että miten somesta voi tehdä ammatin ja mitkä asiat ovat olleet sinulle hyödyllisiä tai mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Monta sekavaa kysymystä, mutta arvostan suuresti jos jaksat vastata! 🙂 Kiitos tästä blogista ja youtube-videoista, ne on todella inspiroineet mua jo pitkään x

  • Reply Laura 27.5.2017 at 09:54

   Kiva kuulla, että oot inspiroitunut, se on ihan mahtavaa<3
   Mä oon itse ihan puhtaasti tehnyt tätä vaan intohimosta, enkä missään vaiheessa "yrittänyt" tehdä tästä ammattia (eikä se vieläkään mun päätyö ookaan, vaikka jonkun verran teenkin tätä myös työkseni), vaan homma lähinnä vaan alkoi menemään koko ajan eteenpäin, kun teki hommia omasta intohimosta:) Mä uskon siis täysin siihen, ettei liikaa yritä tai pyri mihinkään, vaan tekee sitä omannäköstä sisältöä, luottaa siihen, että hommat kyllä menee eteenpäin ja toki sit myös tutustuu ihmisiin, jotka tekee samantyylisiä hommia. Mä oon ainakin huomannut, että yleisesti se, että on tutustunut muihin bloggaajiin ja samanhenkisiin tyyppeihin on auttanut mut menemään eteenpäin:)
   Toivottavasti tästä on sulle jotain apua, oon vähän huono sanomaan konkreettisia neuvoja, koska itse oon tosiaan ihan puhtaasti vaan tehnyt tätä päivittäin ja sitten se on pikkuhiljaa mennyt eteenpäin omalla painollaan:)

 • Reply Scarlet 25.5.2017 at 23:34

  <3

 • Reply Sarppa 27.5.2017 at 00:43

  Tekisitkö postauksen siitä miten voisi löytää oman juttunsa tai mukavan työn. Tällä hetkellä teen 12 h yövuoroja, jotka eivät ihan nappaa

  • Reply Laura 27.5.2017 at 09:54

   Moi, kiitos toiveesta:) Voin varmasti kirjottaa aiheesta kyllä vähän enemmän, koska se on mulle tosi lähellä sydäntä.

 • Reply Linda K. 27.5.2017 at 11:01

  Mäkin meinasin tulla pyytämään postausta siitä, miten mennä kohti niitä unelmia tai saada just unelmiensa työn, mutta joku ehti ensin? Tuntuu välillä että elämä junnaa paikallaan vaikka yrittäis kovasti kurkottaa tähtiin. Sä oot saavuttanut niin hienoja juttuja että oot Laura todellinen inspiraatio❤

  • Reply Laura 28.5.2017 at 10:09

   Mä lupaan kirjottaa tästä joltain kantilta:) Tiedän ton junnausfiiliksen, vaikka ei ehkä vaikuta siltä nyt, että oisin joskus elänyt sellasen fiiliksen vallassa, mutta oi kyllä oon! JA edelleenkin tulee välillä sellanen fiilis, että oonko mä nyt oikeesti menossa oikeeseen suuntaan, mutta sit kuitenkin muistaa ne omat unelmat ja intohimot ja uskaltaa vaan uskoa niihin ja mennä niitä kohti<3 Mutta kiitos Linda ihanasta kommentista ja kiitos siitä, että inspiroin sua - sen kuuleminen on ehkä paras lahja, mitä voin blogin ja somen tekemisestä saada:-*

 • Reply Essi 5.6.2017 at 09:18

  Jes hei, tosi hieno juttu ja kuinka ihanaa, kun voi tehdä vain sitä mitä haluaa. Itsekin painiskelen saman asian kanssa ja haluaisin myös tehdä joskus kotoa käsin töitä, ja jotka olisi intohimoni eikä vain työtä.

  Tsemppiä jatkoon!

  • Reply Laura 9.6.2017 at 14:39

   Uskon, että se on hyvinkin mahdollista, kun keskittyy niihin asioihin, mistä tykkää ja tekee koko ajan töitä unelmien eteen<3 Samoin:)

  Leave a Reply