Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MENNEISYYDEN ARPIA

13.5.2017

Puhuit mulle toisista tytöistä, sait mut tuntemaan kateutta

Vaikka siitä on jo vuosia, en ehkä koskaan unohda

Niistä sanoista tuli mulle haavoja, kipeitä ja ikuisia

Heikkoja kohtia, jotka muistuttaa siitä tunteesta

Oot riittämätön. Et ikinä tarpeeksi.

Vaikka en haluaisi uskoa, ne ajatukset viiltää arpia

Ja vaikka kuinka yritän, on niitä melkein mahdoton paikata.

Siksi edelleen joskus tuntuu pahalta, enkä löydä niille tunteille sanoja.

kuvat: Jemina Virkkula

Vaikka syvällä sisälläni tiedän, ettei tarvitsisi huolehtia,

On menneisyyden haavoja joskus mahdoton ikuisesti paikata.

Laura

saatat pitää myös

6 Comments

 • Reply Linda K. 15.5.2017 at 09:30

  Miten rohkea postaus, vähän salaperäinen tosin. Mut herätti ajatuksia..Kaikilla meillä on varmaan ihmissuhteissa vähän samanlaisia tuntemuksia kun jokaisella on menneisyytensä ja mä ainakin olen tosi mustasukkaista sorttia ja helposti vertaan itseäni muihin vaikka ei pitäisi. Se vaan on jotenki mahdotonta olla esim. stalkkaamatta jonkun poikaystävän exiä ym kun nykyään some tuo ne jotenki liian lähelle ja sitten sitä pakosti alkaa vertaamaan itseään niihin ja näkemään itsessä vaan huonoja puolia, vaikka sellainen on tosi myrkyllistä ja pitäs tietty vaan luottaa siihen että menneisyys on menneisyyttä ja mä olen hyvä just tälläsenä. Mut se on niin pirun vaikeeta!!

  • Reply m 16.5.2017 at 11:54

   Mulla sama! Vaikka mun poikaystävä ja sen exä on eronnu vuosia sitten eikä oo ollu tekemisissä ja se exä seurustellu jo pari vuotta jne. niin silti, aina välillä pakko mennä stalkkaamaan sitä enkä ees ymmärrä miks koska mun poikaystävä ei oo ikinä sanonu tai tehny mitään mistä olis syytä tulla mustasukkaseks. Huomaan että mitä stressaavampaa ja kiireisempää mulla on niin sitä herkemmin tällästä turhaa itsensä vertailua ja arvostelua tapahtuu, ja kunnon yöunien jälkeen vaan lähinnä naurattaa omat ajatukset ja huomaa miten tyhmiä ne on taas kerran ollu. 😀

   • Reply Laura 16.5.2017 at 12:58

    Niimpä, varsinkin väsyneenä sitä helposti aina on tyytymätön itseensä ja alkaa vertailemaan. Täytyis vaan jotenkin aina muistaa ensin kääntyä sisäänpäin ja kuulostella, mikä se oikeasti on, mikä aiheuttaa sen pahan olon, eikä niinkään heti peilata sitä muihin ihmisiin. Mutta se tässä elämässä onkin välillä vaikeeta ja se on asia, mitä me kaikki voidaan jatkuvasti opetella:)

  • Reply Laura 16.5.2017 at 12:57

   Tää oli teksti, joka kumpus tuolta jostain menneisyydestä ja yksi päivä vaan jotenkin heräsi niin paljon ajatuksia ja tunteita tähän aiheeseen liittyen, että oli pakko kirjottaa niistä.
   Ja se on vaikeeta muistaa, että on täydellinen juuri sellaisena, kun ympärillä on paljon vertailua ja vertailunkohteita. Mutta tää on ikuinen matka ja tärkeintä on, että sellaset tunteet tiedostaa ja osaa tunnistaa.:)

 • Reply A 16.5.2017 at 10:58

  Voi kuinka tää teksti upposi – oli pakko kopioida talteen. Onko tää sun itse kirjoittama vai lainattu?

  • Reply Laura 16.5.2017 at 12:57

   Ihana sinä<3 Tää on ihan mun oma teksti:)

  Leave a Reply