Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULU, TUU JO!

14.12.2017

IMG_0196

Odotan joulua tänä vuonna erityisen paljon. Viime vuotisen Thaimaan reissun takia nimittäin tuntuu, ettei joulua ollut oikeastaan ollenkaan. Aatto meni rannalla makoilessa, pizzaa ja viiniä nautiskellessa sekä kookosvettä suoraan kookoksesta juodessa. Vaikka lähes kaikilla vastaantulijoilla olikin tonttulakit päässä, ei joulumieltä tuolla tropiikissa meinannut oikein olla.

Tänä vuonna odotan eniten mummolaan lähtöä ja siellä odottavaa maaseudun rauhaa. Odotan pitkiä kävelylenkkejä metsässä, rauhallista oloa, joululeffoja ja -sarjoja, jouluruokien kokkaamista ja koiran sekä perheen kanssa oleilua.

kollaasi nala
IMG_0290kuvat: Siiri Saarela

Käytiin eilen fiilistelemässä joulua jo hieman etukäteen Tuomaan Markkinoilla Helsingissä ja samalla Nala pääsi ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoille. Ihasteltiin jouluvaloja, valokuvattiin ja käytiin ystävän kanssa istuskelemassa ihanassa Deliberissä.

Nyt meikäläisen pitäisi vielä vääntää joulukortit ja leipoa muutamat joululahjat, niin aletaan olla valmiita joululomalle<3 En malta odottaa!

Mitä te meinaatte tehdä jouluna?

Laura

saatat pitää myös

4 Comments

 • Reply Mirkku 16.12.2017 at 17:28

  Voi kun Nala on hieno! 😍 Meijän rescuepentu on niin kakara vielä ja niin hullun energinen ettei olis varmaan mitään mahdollisuuksia saada sitä istumaan nätisti kuvissa😅

  • Reply Laura 18.12.2017 at 17:41

   Ihana kuulla, et jollakin toisella on riehulipentu :’D On Nala toki ihan rauhallinenkin suurimman osan päivästä, mut kyllä silläkin tota energiaa riittää ja välillä tulee sellasia hepuleita, että…:D:D

 • Reply Anniina 16.12.2017 at 22:59

  Ihanan tunnelmallisia kuvia! 🙂 Ja ihan pakko kysyä tuosta piposta, että mistäköhän se mahtaa olla? Nimittäin just tuommosta ettiny jo kauan, mutta tuntuu että mistään ei ole löytyny…

  • Reply Laura 18.12.2017 at 17:41

   Kiitos<3 Pipo on itseasiassa Tallinnan joulutorilta! Suosittelen kattomaan tollasista just vähän pienemmistä kaupoista/toreilta, missä jengi myy ite tehtyjä juttuja - sieltä usein löytyy ton tyylisiä:)

  Leave a Reply