Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

IHAN VAAN KUULUMISIA

1.12.2017

Vaikka fiilis ei tällä hetkellä sängyn pohjalla viidettä päivää sitkeän flunssan kourissa maatessa olekaan se kaikista iloisin, halusin silti pitkästä aikaa tulla kirjoittelemaan muutamia mietteitä viime aikojen fiiliksistä. Kertomaan ihan vaan sellaisia peruskuulumisia, tiedättehän.

IMG_9634

Reissusta palaamisen jälkeiset pari viikkoa ovat olleet yllättävän tahmeita harmauteen ja pimeyteen uudestaan totutellessa. Vaikka minusta on aina kiva tulla kotiin, on Espanjasta paluu silti joka kerta yhtä vaikeaa.

Tavallaan tuntuu, että energiaa on ollut, koska arjessa on paljon kivoja juttuja, mutta toisaalta taas tuntuu, että on liikaa asioita lautasella ja puoliakaan ei saa tehtyä, kun pimeyden keskellä tarvitsee ekstra paljon myös omaa aikaa ja rauhoittumista. Haluaisin olla joka paikassa samaan aikaan ja pystyä tekemään montaa eri projektia, vaikka tiedän, etten kykene. Haluaisin saada opinnäytetyön jo valmiiksi, haluaisin antaa 100% blogille, YouTube videoille ja työlleni. Haluaisin myös olla enemmän ystävien kanssa, mutta tuntuu, että kaikilla on jatkuva kiire ja menot menevät aina ristiin, kun yrittää sopia jotakin.

Jep, aikamoista sekasortoa. Ja nyt kun mietin, niin ehkä tämä flunssa tuli sittenkin ihan hyvään hetkeen, vaikka kuinka sunnuntaina manasin, että tämän on huonoin mahdollinen viikko sairastua.

kollaasi
IMG_9578-2

Tällä hetkellä pyrin kuitenkin elämään päivä kerrallaan. Varsinkin nyt, kun olen kipeänä, enkä pysty tekemään edes puolia niistä asioista, mitä normaalisti arkipäivinä tekisin, on hyvää aikaa antaa kaiken vain olla.

Hoidan kyllä joitakin työjuttuja kotoa käsin sekä käyn vielä viikonlopun aikana viimeisillä koiratarvike-ostoksilla ennen pennun tuloa taloon, mutta muuten olen vain rehdisti antanut blogin olla, ollut somessa vähän hiljaisempi enkä muutenkaan tehnyt yhtään mitään muuta, kuin syönyt, nukkunut ja katsonut Netlixiä sohvalla poikaystävän kainalossa.

Ja vaikka välillä tuleekin turhautumiskohtauksia, jolloin heittäydyn lattialle ja rukoilen, että tämä lenssu olisi jo tiessään, tekee tämä paikallaan olo aina loppujen lopuksi ihan hyvää. Ainakin arvostan taas kaksi kertaa enemmän sitä, että olen terve (kunhan tästä nyt tervehdyn).

IMG_9636

Mutta tosiaan, maanataiksi olisi tarkoitus olla edes jonkinlaisessa kunnossa, sillä pikku-Nala haetaan silloin kotiin. Viimeyönä, kesken unien, sen oikeastaan itsekin vasta tajusin ja sen jälkeen valvoinkin muutaman tunnin, kun päässä pyöri kaikenlaista koiraan ja koira-arkeen liittyvää. Valjaat, maitohappobakteerit, ruokaa, koulutusherkkuja, matolääkkeitä… Listailin mielessäni asioita, joita täytyy vielä käydä hankkimassa ennen maanantaita.

Ihan hassua, että kohta täällä tepastelee nelikuinen pikkuneiti, joka on varmasti ensimmäiset viikot aivan ihmeissään kaupunkimiljööstä ja kaikista uusista äänistä. En jotenkin osaa yhtään kuvitella, miltä se hetki tulee tuntumaan ja näyttämään, kun saan ensimmäisen kerran Nalan syliini. Miltähän sen turkki tuntuu? Millainen sen ääni on? Entä jos se pelkää mua? Niin paljon kysymyksiä, joita pyörittelen päässäni päivittäin. Tiedän kuitenkin, että kaikki tulee menemään hyvin ja koira kyllä tottuu meihin ja uuteen kotiin, kunhan se tuntee olevansa turvassa. Ja turvaa, rakkautta ja lämpöähän me sille annetaan niin paljon, kun tarvitsee.

IMG_9594

Mutta tällaista mulle kuuluu ja tällaisia ajatuksia mun päässä on viime viikkoina pyörinyt. Olisi kiva kuulla, mitä teille kuuluu ja miten te voitte. Oletteko säästyneet tältä paljon liikkeellä olevalta sitkeältä flunssalta? Ja mitkä fiilikset joulusta? Mä oon ainakin ihan innoissani! Rakastan joulua.

Joten pidemmittä puheitta: ihanaa viikonloppua ja kiitos, jos jaksoit lukea mun ajatuksenvirtaa tänne saakka. Tuntui hyvältä kirjoittaa pitkästä aikaa sen kummemmin tekstikokonaisuutta miettimättä. Olo on nyt paljon parempi, kuin tekstin aloittaessani. Kyllä tämä kirjoittaminen on vaan niin terapeuttista.

Ihanaa perjantaita ja joulukuun ensimmäistä<3

Laura

saatat pitää myös

6 Comments

 • Reply Minttu 1.12.2017 at 14:06

  Moi, täälä kans ollaan petin pohjalla jo yhdeksättä päivää! Sitkeetä on! Kiva olisi jo tervehtyä, vaikka positiivisiakin puolia löytyy…ainakin on tullu kuunneltua joululauluja lähes 24/7 joten joulufiilikseen on siinä mieles päässy : ) Ja voi bongailla uusia blogeja, kuten tämän : ) Ja pakkolepo tekee hyvääkin : ) Ja ehdottomasti parempi sairastaa nyt kuin jouluna! Pikaisia paranemisia meille : )
  Ps. Mitä oot nassuun laittanu kun näyttää niin hyvältä & fressiltä?

  • Reply Laura 1.12.2017 at 14:52

   Voi ei! Tsemppiä kanssasisko<3 Ihan kamalaa tää kyllä on, mutta ei auta taas kun vaan sairastaa..
   Ihanaa, että oot joulufiiliksissä ja kuunnellu joululauluja - sama täällä! Tilasin kanssa äsken just netistä meille mini-joulukuusen! Ahh<3
   Naamassa on kuule vaan peitevoidetta silmien alla & nenän pielissä, vähän aurinkopuuteria, ripsaria ja kulmakynää:)

 • Reply Tiinatuulia 1.12.2017 at 18:00

  I feel you- been there done that, olin itse pari viikkoa sitten puolitoista viikkoa sairaana poissa töistä josta viikko meni +38.5 ja sen yli kuumeessa maatessa, aivan jäätävän sitkeä virus! Pikaista paranemista sinne Laura ja ihanaa hauvavauva-arkea ☺️

  • Reply Laura 2.12.2017 at 19:31

   Voi ei Tiina! Tosi ikävä kuulla, et sullakin tää:( Ihanaan, et sulla on kuitenkin jo helpottanut<3 Ja kiitos kovasti, koiraa odotellessa..:)

 • Reply Ellu 1.12.2017 at 23:44

  Pikaista paranemista sinulle ❤️ Mä oon selvinnyt kaikilta taudeilta tänä syksynä (KoP KoP vaan) ja toivon että selviän jatkossakin 😇
  Tällaiset ”extempore” postaukset on just kivoja! Tykkään muutenkin sun tavasta kirjoittaa ja tehdä videoita 😊
  Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  • Reply Laura 2.12.2017 at 19:32

   Wau, hyvä et oot selvinnyt! Ja ihana, et tykkäsit postauksesta<3
   Samoin sulle Ellu:)

  Leave a Reply