Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ESPANJA, TÄÄLTÄ TULLAAN TAAS!

6.2.2018

Sain kuulla viime viikolla uutisia, joita olin joskus vain unelmoinut kuulevani. Uutisia, joiden en uskonut olevan mahdollista vielä muutamaan vuoteen, sillä tällä hetkellä tunnen olevani kuitenkin suht. sidottu työkuvioideni puolesta tänne Helsinkiin. Kuitenkin yllätyksekseni viime viikon lopulla työkavereiden kanssa lounastaessa sain kuulla seuraavaa:

”Toimistomme on irtisanottu ja siirrymme maalis-huhtikuuksi Espanjaan tekemään duuneja. Tuletko mukaan?” Innostuksen, hämmästyksen ja ihmetyksen keskeltä sain sanotuksi ”Siis mitä!? Ööh, joo!” ja sitten oltiinkin jo seuraavassa hetkessä katsomassa lentoja ja selvittelemässä, voiko koiran tuoda mukaan.

IMG_7514

Olen voinut vain unelmoida siitä, että pääsisin lämpimämpään ja valoisampaan paikkaan, jossa arki tuntuisi jollakin tapaa vaivattomammalta. Viimeaikoina kun on välillä ollut sellainen fiilis, ettei kylmyyden, pimeyden ja harmauden keskellä aina jaksaisi mennä eteenpäin. Nyt yksi unelmani – eli ulkomaille muutto (tosin vain hetkeksi) on tulossa toteen.

Aiomme siis lähteä poikaystävän ja koiran kanssa kolmistaan matkaan ja viettää Espanjassa yhteensä 1,5 kuukautta. Työnantajani tulevat myöskin samaan paikkaan viettämään kevättä muutamaksi kuukaudeksi ja teemme aurinkorannikolta käsin töitä yhdessä – sekä kasvotusten että Skypen välityksellä. Agendalla on myös kuvata paljon uutta materiaalia ja viedä hommia eteenpäin samaan tapaan, kuin täällä Helsingissäkin. Täydellistä, etten sanoisi!

IMG_7520

kuvat: Joanna Suomalainen, editointi: minä

Lähtöni ajoittuu siis noin maaliskuun puoliväliin ja takaisin palaamme vapun aikaan.En malta odottaa, että saan naputella hommia lasitetulla terassillamme auringonpaisteessa ja kävellä päivittäin pitkin Fuengirolan rantakatua. Nauttia auringosta, juoda halpaa valkoviiniä, käydä lempparikahviloissa, treenata vakkarisalilla ja syödä paellaa sekä tuoreita mereneläviä niin paljon, kuin napa vetää. En haluaisi hieroa tätä kenenkään naamaan, mutta tiedättekö, kun olen tästä kaikesta vain niin onnellinen, kiitollinen ja innoissani!

Tulossa on siis aika erilainen kevät, kuin aikaisemmin. Eilen lentoja katsellessani homma alkoi vasta realisoitumaan ja koko kropan valtasi kylmät väreet. Tämä on juuri sitä, mitä nyt tarvitsen.

-Laura

saatat pitää myös

2 Comments

 • Reply Eltsu 10.2.2018 at 11:32

  Moikka! Kuulostaapa tosi kivalle hetkellislle muutokselle tuo espanjaan muutto:) varmasti hauska olla just noi ehkä potentiaalisimmat kevään räntäkelit pois täältä, ja palata sitten ku kevät alkaa olla kauneimmillaan! Tosi siisti juttu!
  Mulla ois itseasiassa myös yks kysymys, oon tässä sua jo varmaan parin vuoden ajan seuraillu somessa ja aina välillä ottanu ylös sun treenejä snäpistä ja instasta. Nyt kamerarullassa tuli vastaan treeni, joka koostui 11 liikkeestä, ja aina välissä tehtiin 10 burbeeta. Ekana oli esimerkiks 100 kyykkyä, ja sitten liikkeet vaihtuivat aina burbeiden välissä ja vähenivät 10:llä. Mietinkin, käytitkö kyykyissä esimerkiks painoa? Ja teitkö tosiaan tuon 100 kyykkyä peräjälkeen ja esim 70 punnerrusta, vai jaottelitko ne pienempiin osiin? 🙂 Iiiso kiitos vastuksesta, jos tästä jotain ymmärsit! Sun treenit on ollu kivoja, ja kaipailisin niitä ehottomasti sekä tänne että youtuben puolelle lisää:)

  • Reply Laura 16.2.2018 at 16:01

   Moi, joo oon tosi innoissani kyl tosta ”muutosta”<3 Se tulee tekemään niin hyvää!

   Ja joo, siis mä otin kyykkyihin 25kg painoa tankoon ja tein ne 20 toiston sarjoissa. Samoin muissa liikkeissä, tein yleensä 15-20 toiston sarjoja ja otin väleihin pikkutaukoja:) Kiva, jos koklaat tota treeniä - se on yks mun lemppari!!

  Leave a Reply